Ünlü YouTuber Enes Batur, Trafik Kazası Geçirdi!

16 milyonu aşkın abonesiyle Türkiye’nin en büyük YouTuber’larından ve internet ünlülerinden biri olan Enes Batur, bugün hayranlarını korkutan bir gelişmeyle gündeme geldi. Batur’un trafik kazası geçirdiği bildirildi.

26 yaşındaki YouTuber, akşam saat 19.30 sularında Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde trafik kazasına karıştı. Araçta Batur ile birlikte bir başka internet ünlüsü olan ve “Zelderler” olarak bilinen Zelal Işıl Özdemir’in de bulunduğu aktarıldı.

Enes Batur ve diğer yaralıların durumu iyi

Kandıra’da yaşanan kazada Özdemir’in kullandığı otomobil, bir başka otomobil ile çarpıştı. Bunun sonucunda da Özdemir’in yanında bulunan Batur ve diğer araçtaki iki kişi dahil toplamda 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Enes Batur ile Zelal Işıl Özdemir’in neyse ki hayati bir tehlikesinin olmadığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Biz de Webtekno olarak Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir dahil kazada yaralanan herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir